Notes

flows... ; Warning: High IQ AREA! DO NOT ENTER! Trespassers will be shot! Survivors will be shot again!

[English] & [native language] POSTS.

Friday 23 March 2007

Fututul static la noi in RRRomania

Fututul static este acel tip de cacat futut de om lenes parazit social inchis ermetic tamp si cu expresie de cioban imbecil butucanos atoate-stiutor parazit civic sobolan familist gospodar de apartament cu garaj si lift in stare buna de functionare

care isi foloseste 75% din energia vietii

pentru a se auto-pacali EL pe sine insusi ca

cacatuL de viata

pe care iL traieste este FERICIT. E trist si AGRESEAZA pe oricine-i face amagirea DEZ-amagire si ii arata tristetea din viata sa.

Fericirea:

25% e ceea ce ai facut, vechi si ne-imbucurator de-acum. FATA DE CARE:

75% e lucruL NOU proaspat obtinut, avansul continuu in Lucruri Noi, Corecte, Excitante Senzorial si Apperceptiv.

25% + 75% = 100% de experienta PREZENTA = Fericire Maxima.*

*:
In Constiinta Informationala - Fericire Totala.
In Constiinta Semantica - Fericire Maxima.
In Constiinta Noumenala - Existenta Corespunzatoare Formulei de Echilibru Vectorial si Excitare Nervoasa.


Deci:

Fututul static SE PACALESTE CA E FERICIT, folosind 75% din energia lui. SI munceste real pentru fericire cu 25% din energia lui. Eventual cei 25% rateaza si cei 75% se incurca in COMPLEXITATEA MINCIUNII,

astfel,

Fututul Static DISPERA si traieste o stare PERPETUA de angst si, sucit fiind, doreste razbunare crunta pe

cine i-ar spulbera ILUZIA DE FERICIRE.

->Fututul Static sufera si, smecher isi gaseste in prostii si iluzii fericirea.
->Fututul Static e un onanist patologic, mental si fizic, perceptiv si aperceptiv.
->Fututul Static e expresia reinventarii permanente si de nesecatuit a mainii.
->Fututul Static evita a vorbi SENTIMENTE intre oameni. Onanismul patologic e un sentiment rusinos, de ascuns.
->Fututul Static isi petrece majoritatea activitatii sale mentale si fizice in cautarea sublimului ARHI-cunoscut si ARHI-acceptat si ARHI-savurat de STAPANII SAI.
->Fututul Static e o curva umana.
->Un Futut Static e permanent in varful piramidei ajungerii si parvenirii, e sultanul REUSITEI, e pandemoniumul sugerii de pula concentrat intr-un singur om.

Curvele sug pula la parveniti ajunsi si se simt speciale ca se inteapa in pula cand parvenitul injunghie pe la spate pe fraieri de le ia banii si onoarea. Curva se inteapa onorabil in pula, nu ia teapa ca fraierii = e superioara fraierilor, desi ambii sug de la smecheri ajunsi.

Fututul static e o curva, NU un fraier.

Fututul Static traieste cu morcovele in curul mintii sale stralucitoare, si, ca animalul ranit, musca si zgarie de moarte pe oricine > Incearca sa-l Ajute.

=> Fututul Static e invingatorul independent, total si auto-suficient, fericit, celebru si stralucitor, pe care il doare in pula cam de toate si care rade, tragand cu ochiul, de SENTIMENT pentru ca e dur si prost ca un cioban plin de oi, bani si branza.

=> Fututul Static e o specie de BUTUC din romania si alte tari subnutrite cu mai putina productie pe cap de bolovan decat consum, in care SINGURATATEA isi pune apasat amprenta pe afectivitatea TAMPITULUI care se crede REGE UNIC, cu nu mai mult de 5 PRIETENI si o gramada de dusmani, familie calduroasa si cateva experiente de MANDRIE BOVINA, auzite din batrani ca trebe facute in viata.


DEDICATIE: un vechi, bun si stralucitor de REUSIT SI AJUNS prieten de-al meu. (Stie el cine.)(Si tocmai ii pusca obrajii intens rosii de ciuda, avand in vedere ca (obrazul) a ajuns pana aici cu lectura.) [Ohoo.. DAR lectura implica neuronI, ceea ce nu cred, butucii fiind ocupati cu lucruri serioase nu CONSTIINTA SOCIALA si alte parturi de prin tari nedezvoltate de subnutriti CARE *NU* POT PUNE CEVA PE MASA]

Tie, draga prieten bun, iti dedic si piesa: SUCIU, de la R.A.C.L.A.. Dar, desigur, nu o vei asculta, pentru ca tu ai gusturi rafinate, alese si subtile, invatate naturalmente prin simt de gospodar trecut prin viata si prin lume, care poate chiar ai dat mana cu primarul cetatii, la viata ta, ceea ce inseamna, la cei 500.000 de oameni din oraselul nostru, LUCRU MARE.

No comments: